Over Mij en Mijn Blog Miss Railway

foto Miss Railway bij trein

Welkom bij ‘Miss Railway’: een blog over (city)trips met de trein!

Mijn naam is Saskia en ik ben een fervent treinreiziger. Voor mij is reizen met de trein de perfecte manier om te ontspannen. Terwijl het landschap langzaam aan me voorbijglijdt, voel ik de dagelijkse stress van me afglijden. De rit zelf is al een deel van de reiservaring, iets wat je met het vliegtuig of de auto vaak mist.

Op mijn blog deel ik mijn passie voor treinreizen en alles wat erbij komt kijken. Van praktische tips over het boeken van tickets tot de beste routes en verbindingen, ik zorg ervoor dat je altijd goed voorbereid op pad gaat. Wist je bijvoorbeeld dat het vaak loont om je tickets ruim van tevoren te boeken? Of dat je met een Interrail-pas flexibel door heel Europa kunt reizen?

Naast praktische reistips neem ik je ook mee naar de leukste hotspots in de steden die ik bezoek. Of je nu op zoek bent naar de beste koffietentjes, interessante musea of levendige markten, ik heb het allemaal voor je uitgezocht. Wat dacht je van een weekendje Londen met een bezoek aan de charmante wijk Covent Garden, of een culturele ontdekkingstocht door Edinburgh met zijn rijke geschiedenis en gezellige publeven?

Met de trein reizen is niet alleen ontspannend, maar ook duurzaam en soms verrassend voordelig. Ik nodig je uit om mee te gaan op avontuur en de wereld vanuit het comfortabele perspectief van de trein te ontdekken. Stap aan boord en laat je inspireren door mijn ervaringen en tips.

Happy train travels!